Yvonne Kuijsters

De rode draad in mijn werk is het ontwikkelen en verbinden van mensen. Dit betekent concreet het begeleiden van mensen bij hun ontwikkelingsproces, hun persoonlijke ontwikkeling, het samenwerkingsproces met collega’s en het omgaan met bedrijfsdoelstellingen.

Als trainer en therapeut daag ik je uit om stil te staan bij je vertrouwde patronen: leveren ze nog steeds op wat je beoogt? Hierbij schep ik voorwaarden die het mogelijk maken om in een vertrouwde omgeving de controle los te laten. En te onderzoeken hoe je door stil te staan bewuste keuzes kan maken door goed naar je ratio, je gevoel én je lichaam te luisteren.
In mijn persoonlijke leven heb ik ervaren hoe belangrijk het is om regelmatig te kijken of de patronen die je hebt, nog kloppen. Door dit aandacht te geven, heb ik ervaren dat ik andere keuzes maak zowel privé als in mijn werk. Deze waardevolle ervaring neem ik daarom mee in mijn werkwijze. Mindfulness biedt je de mogelijkheid om grip te krijgen op; wat werkt voor mij en wat is contraproductief? 
Mijn inspiratie: Iedere keer opnieuw is het bijzonder om te zien hoe cliënten uit de automatische piloot gaan en toelaten wat ze ervaren. Hoe verrast ze zijn met de ruimte die ze hebben om anders te handelen.

Ik heb ruime ervaring met coaching en veranderingsprocessen in bedrijven. Vanaf 1983 ben ik actief geweest als headhunter, programmamanager, opleider en arbeidsmarktconsultant. Hierdoor kreeg ik inzicht in veel verschillende organisaties, bedrijfsculturen en functies. Door mijn werkervaring heb ik bij coaching en therapie zowel zicht op de persoon als de context van de organisatie. In mijn werkzame leven heb ik met veel verschillende mensen en bedrijven samengewerkt. Door SVC coachopleiding,  Gestalt Psychotherapie MSc en Mindful Based Cognitive Therapy en Mindfulness Based Stress Reduction ben ik in staat om aan te aan te sluiten bij uiteenlopende coach, therapie en begeleidingsvragen. Ik voltooide de trainersopleiding MBSR/MBCT (Instituut voor Mindfulness) en de Acceptance Commitment Therapy (ACT) opleiding en volgde in voorjaar 2016 de basis opleiding schematherapie .   

Ik werk in een netwerk samen verschillende coaches, trainers en behandelaren in het bedrijfsleven, re-integratie en de zorgverlening GGZ. Vanuit een multidisciplinaire aanpak die aansluit op wat U nodig heeft. Zowel korte trainingen en trajecten mogelijk als vervolgtrajecten bij verder gaande vragen of psychische problematiek.    
Lid van NVGAT, VMBN en VVM.
 

Visie